The first row is for desktop, and second row is for Tab and Mobile.
You can right click on this text and use Navigator for easy editing. This text message is hidden on all screens using Advanced/responsive tab on left.

Бібліотечний урок в 2-А класі до дня народження Тараса Шевченка

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. До них належить ім’я великого поета Т.Г.Шевченка. 10 березня в 2–А класі пройшов бібліотечний урок «Уклін Кобзарю», присвячений 207-річниці від дня народження поета, який сприяв вихованню у підростаючого покоління глибокої любові до рідної землі та її національних традицій. Урок проведений шкільним бібліотекарем Ходжаєвою В.П. та класоводом Прокопчук А.В, які розповіли учням про життя та творчість Т.Шевченка, його безмежну любов до України та народу, про талант художника та поета. Бібліотекар познайомила учнів з новими книгами Т.Шевченка, які вони можуть прочитати самостійно.
З уст дітей звучали сміливі рядки Шевченкової поезії про минуле України та його щирі мрії й сподівання на майбутнє. Діти декламували вірші Великого Кобзаря, побували у віртуальній галереї художніх робіт, ознайомилися з картинами Тараса Григоровича Шевченка.
Пам’ять про Т.Шевченка буде жити вічно.