The first row is for desktop, and second row is for Tab and Mobile.
You can right click on this text and use Navigator for easy editing. This text message is hidden on all screens using Advanced/responsive tab on left.

Зустріч з Медичний батальйон “Госпітальєри”

Щороку в школі проходять благодійні акції, винятком не став і 2023. Цього разу наша школа провела благодійний ярмарок для зібрання коштів на підтримку ЗСУ. Усі учні школи, вчителі й батьки радо долучилися до заходу. Усього за один день нам вдалося зібрати неймовірну суму — 95 000. Також був поставлений бокс для донатів. Таким чином, кожен бажаючий зробив свій посильний внесок у нашу таку бажану ПЕРЕМОГУ. Частину грошей ми передали до Добровольчого Медичного Батальйону Госпітельєрів.

Зустріч учнів і Госпітальєрів стала великим і урочистим святом. Гості поділилися з нами тяжкими, проте важливими історіями з реального воєнного життя. Кожна історія визивала сльози. Гості подякували нашій шкільній родині за підтримку і громадянську позицію. Після цього були передані зібрані гроші. Усі діти були безмежно раді зробити світлини з героями нашого часу. Ми всі відчули, як в унісон стали битися наші серця, як велике бажання кожного стало одним бажанням для всіх – ПЕРЕМОГА! Спільне виконання гімну сьогодення “Ой, у лузі червона калина” стало урочистим завершенням зустрічі.             

За рішенням шкільного самоврядування, частину зібраних коштів передали на потреби випускника нашої школи, який захищає країну в рядах ЗСУ на Бахмутському напрямку.
Слава Україні! Героям слава!
Разом до ПЕРЕМОГИ!!!