The first row is for desktop, and second row is for Tab and Mobile.
You can right click on this text and use Navigator for easy editing. This text message is hidden on all screens using Advanced/responsive tab on left.

День цивільного захисту у школі

Дата 26 квітня 1986 року для людства надовго залишиться в пам‘яті. Аварія на Чорнобильській АЕС стала новою точкою відліку , показала наскільки небезпечна сила атому, що вийшла з- під контролю. 24 лютого 2022 для українців стало ще однією чорною датою, що змушує нас розуміти ризики воєнного стану та зважено діяти в екстремальних умовах.
З цією метою в спеціалізованій школі 115 ім.І. Огієнка педагогічним та учнівським колективом щорічно проводиться День цивільного захисту.
26 квітня впродовж дня відбувалися цікаві заходи , що мали на меті розвивати в здобувачів освіти відвагу, витримку, спритність , ініціативність.
Класними керівниками та класоводами проведені години спілкування “Цивільний захист”, “Надзвичайні ситуації”, “Правила поведінки під час НС різного характеру”, “Людина в екстремальних ситуаціях”, «Перша допомога під час стихійних лих», «День пам’яті трагедії на ЧАЕС»;
 – Конкурс малюнків на тему цивільного захисту;
 – Вікторина «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях»;
 – Тести на теми життєвих ситуацій;
 – Перегляд навчального відео з цивільного захисту.
Групи учнів 10-11-х класів провели для учнів 5-8 класів вікторину «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях».
Військовослужбовці та парамедики військової частини 3030 провели практичні заняття з надання домедичної допомоги та попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів для здобувачів освіти 8-11 класів.
Здобувачі освіти отримали не лише теоретичні знання, а й практичні навички для захисту свого здоров‘я та життя в надзвичайних ситуаціях.